Gudsteneste- via skjermen

Dei siste dagane har vist oss at vi kan vere saman på nye måtar. For første gong feirer vi gudsteneste digitalt via skjermen.

Konfirmantåret- kva skjer no?

Også for konfirmantundervisninga har koronautbrotet konsekvensar. Her kjem litt informasjon.

DÅP

Konfirmasjonsdatoar 2020

Alle konfirmasjonane i Stryn og Hornindal er utsett til hausten. Datoane blir lagt ut her så snart dei er klar.

Informasjon om smitteforebygging

Gudstenester og andre samlingar i kyrkjene er avlyst inntil vidare. Gravferder blir gjennomført etter særskilde retningslinjer.

Festeavgift 2020

Dåp - Vigsel - Sorgsamtale ? Ta kontakt med prestane

Saman om Skatten- Trusopplæringsplanen 2019/2020

Vi er stolte av trusopplæringsarbeidet vårt. Det skjer mykje kjekt for store og små i kyrkjene våre. Her finn du ei over...

Trusopplæring kva er det, og kvifor skal vi drive med det?

Dei nye sokneråda

Kyrkjevalet 2019 vart avslutta måndag 9. september. Resultatet av det lokale valet er klart og vi kan presentere dei nye sokneråda: